Docking stationer kan ligne hinanden meget, men der er nogle forskelle på dem. Det er vigtigt at vide, hvad man skal gå efter, når man skal købe sig sådan en enhed. De er ikke så dyre, men man vil selvfølgelig gerne foretage det rigtige køb fra starten – og det er lige præcis det, vi forsøger at hjælpe dig med i denne artikel.

Enhederne koster generelt omkring 1000 kroner, men det er også muligt at finde nogle dyrere nogen. Det kommer an på, hvilken form for funktionalitet de skal have. Du finder ud af, hvilke behov du har i denne artikel. Når du er færdig med at læse denne artikel, så klik her for at købe en docking station.

Har din bærbare computer Thunderbolt?

Thunderbolt eller TB er noget, man kan finde i moderne computere. Indgangen ligner USB-C, da det er præcis samme fysiske indgang. Teknologien er dog anderledes. Har din bærbare computer Thunderbolt, så kan du opnå endnu flere fordele, da teknologien er bedre end USB-C – det er dog ikke alle, der har det. Har du en “high-end” bærbar computer, så har den sandsynligvis Thunderbolt. Her er der tale om: MacBook, Latitude, XPS og ThinkPad. Har du andre, så bør du lige undersøge det.

Du får altså de bedste resultater, hvis du finder en docking station med Thunderbolt 3, hvis din computer understøtter det.

Er din ønskede docking station stærk nok til at lade din computer op?

Ja, en docking station kan faktisk lade din computer op. Det kræver bare, at den er stærk nok til at gøre det. Mange docking stations har USB Type-C Power Delivery (PD). Tjek hvor stor din strømforsyning, du bruger lige nu, er. Hvis den er 65W, så skal du have en docking station med 65W eller derover. Der skal jo også bruges lidt strøm til selve enheden, så din computer vil ikke kunne få det hele. Nogle MacBooks kommer med 87W eller 96W opladere, så det skal du lige holde ekstra godt øje med.

You may also like