Julen er en hyggelig tid hvor vi putter os på sofaen og køber masser af gaver til vores kære.

Det kan for nogen dog også være lidt stressende at skulle finde på spændende gaver. Ydermere er der nogle få faldgruber man endelig ikke må falde i. Specielt ved kvinder. Du kan være helt sikker på at frækt lingeri ikke har den rigtige virkning på kæresten, hvis du køber det 2 numre for stort. 

Normalt burde man hurtigt kunne pointere hvad ens partner ønsker sig. Alligevel er det for mange utrolig svært at finde på en gave. 

Hvad giver man manden!

Når det kommer til mænd, så har de fleste altid med sikkerhed store ønsker. Mænd ønsker sig ikke alle de her små nips ting. Mænd savner altid nyt tv, ny computer, ny iphone, ny alufælge eller andre store ting. Der er dog stadig ting de helt glemmer de mangler. Er han til sport eller træning, så er udstyr til begge dele altid en vinder. Det kan være sko, træningstøj eller udstyr. Noget der også er en favorit hos mænd er en flaske af den spiritus de kan lide. Er han til whiskey så er sådan en flaske perfekt som gave. 

Hvad giver man kvinden!

Kvinder har normalt en lidt længere liste med ønsker end mænd. De har en større forkærlighed for nips ting. Der er de typiske ting kvinder aldrig bliver træt af. Her snakker vi sko, tasker, parfume og smykker. Man kan dog også prøve at gå lidt ud over det normale. Noget der har fået flere fans de sidste år er oplevelser. Det kan være gavekort til café besøg såvel som spa ophold. 

I kan også købe noget til jer!

Til de par der gerne vil booste det intime i forholdet, er den frække erotiske julekalender et hit. Her får du en kasse fyldt med 24 frække overraskelser der dagligt inviterer til frække oplevelser. Pakket med sexlegetøj og lingeri er der noget for både hende og ham. Det er den slags der uden tvivl giver jer en december i ikke kommer til at glemme. 

You may also like