Da jeg var i sommerhus med mine kollegaer var det planlagt at vi skulle være der hele weekend, Det var mere Sådan en kollega tur for at styrke Vores bånd på arbejdet. 

Vi var alle sammen blevet enige om vi skulle tage den her tur fordi at det ville være hyggeligt og Det var noget vi fortjente for at have opnået nogle bestemte mål Vi har sat os for. 

Kollegerne var stille og rolig vi lavede aldrig det helt store så derfor var det en god ide at vi tog i deres sommerhus for at komme lidt ud af Vores hverdag. 

Det vigtigste var egentlig bare at vi kunne være sammen en weekend og styrke Vores bånd så vi ville få en bedre arbejdsplads sammen, desuden når Vi er på arbejde så er det meget seriøst så Det var også hyggeligt at vi kunne få lidt tid hvor vi kunne hygge os uden at skulle tænke på arbejde. 

Noget af det vi gjorde, Det var for eksempel at spille volleyball og noget jeg ikke havde tænkt over Det var at jeg havde løse bukser på og Det var en asfaltbane fordi at vi ikke havde en rigtig volleyballbane. 

Men det det der sker Det er min telefon den falder og går i stykker, Det var selvfølgelig rigtig nederen da Det var en helt ny telefon og jeg vidste det ville blive dyrt at fikse den. 

Men da vi kom tilbage fra weekenden så fik jeg den fikset inde hos fixphone.dk  og de fiksede den rigtig hurtigt og Det var meget flinke personer der stod derinde så alt i alt er der faktisk ikke noget jeg fortryder Det var hyggeligt der var sammen med mine kollegaer og og jeg fortryder ikke noget noget Jeg har fået ud af Det er i det mindste at jeg ved at næste gang min telefon går i stykker så tager jeg ned til Fixphone. 

You may also like