Kapok er da et sjovt ord, nu hvor jeg lige tænker lidt ekstra over det. Det lyder næsten som noget fra en superhelte tegneserie. Kapow, tror jeg dog de siger, men det er ligefør at betydningen faktisk kan sammenlignes. Jeg skulle lige til at skrive at den er den samme, men det er den trods alt ikke. Tag en Kapok pude. Ja altså en pude der er lavet af kapok. Ved du ikke hvad det er, så tag lige et smut forbi materiale universet hos GreenTown online markedsplads, hvor du blandt mange andre miljøvenlige og ressourcebesparende materialer, kan klare dig med god viden herom. Ja fordi det er jo faktisk et spændende materiale, det var jo det vi kom fra, jeg var igang med at sammenligne det med ordet kapow. Altså noget der eksplodere i en tegneserie. På den måde skal vi altså have fundet frem til hvordan det kan sammenlignes med kapok og i det her tilfælde altså en kapok pude. Det er jo ikke sådan at jeg tænker at puden skal eksplodere, nej jeg er mere ude i at det føles helt vildt godt. Det er så her vi skal ud i nogle gode beskrivende ord, men ved du hvad, jeg tænker faktisk at for øvelsens skyld. Jeg lader dig gøre dig forestillingerne om hvordan de toi ting kan sammenlignes i stedet. Jeg kunne faktisk vildt godt tænke mig at høre hvordan du kommer frem til dine resultater, og ja så er jeg jo egentlig også interesseret i at høre selve resultatet. Hvordan min kapokpude kan sammenlignes med kapow i en tegneserie. Det bliver så spændende at høre fra jer alle sammen, altså det mener jeg faktisk. Tænk hvis det lå sådan at der rent faktisk kom hundredvis af bud på hvordan de to ting kunne sammenlignes, det kunne da være vildt sjovt. ELler hvad. Jeg begynder faktisk pludseligt at kede mig lidt ved tanken om at skulle læse alle de ligegyldige beskeder om den underlige og dumme sammenligning. Så ved du hvad, vil du ikke gøre mig den tjeneste simpelthen at lade være med at skrive alligevel. Ved du hvad, jeg undlader da bare at skrive dine kontaktoplysninger, så kan du slet ikke skrive. Så er den udfordring jo faktisk bare løst så nemt. 

You may also like