Influenzavaccinen anbefales nu til alle voksne, også de raske og erhvervsaktive. Influenzavaccinen kan hjælpe dig med at beskytte dig mod at blive syg af influenza og kan også hjælpe med at forhindre spredning af influenza til andre. Influenzavaccine til erhverv kan være et særdeles brugbar tiltag for en arbejdsplads. Hvis du arbejder i tæt kontakt med andre mennesker, eller hvis du har medicinske tilstande, der gør, at du er i risiko for komplikationer som følge af influenza, er det særlig vigtigt, at du bliver vaccineret.

Influenzavaccine til erhverv kan hurtigt vise sig at være betalt hjem grundet færre sygedage. Pris pr. influenzavaccine falder jo flere medarbejdere, som skal have influenzavaccine erhverv.

Få influenzavaccination på din arbejdsplads med NurseCare. Arbejdsmedicinske klinikker som NurseCare kan tilbyde influenzavacciner til ansatte. Vaccinationen finder sted i arbejdstiden på udpegede mødesteder. Influenzavaccine til erhverv kan finde sted i private rum eller i åbne omgivelser. Vaccinationen finder sted i overarmsmusklen eller i nakken, så tøjet kan blive på kroppen under vaccinationen

Er dine medarbejdere udsatte? Så overvej en influenzavaccine til erhverv

Der er flere forskellige grupper af mennesker, som er ekstra udsatte i forhold til influenza. Som arbejdsplads kan det være en ekstra motivationsfaktor for de ansatte, at de føler, at deres arbejdsplads tager hånd om dem ved at tilbyde en influenzavaccine til erhverv.

Astma, hjertesygdom og/eller nyresygdom: Personer med astma, hjertesygdomme og/eller nyresygdomme har en større risiko for at udvikle komplikationer som følge af influenza. Ved at blive vaccineret kan man hjælpe dem med at beskytte dem mod at blive syge.

Sygdomme med et svagt immunforsvar: Personer med sygdomme, der svækker immunforsvaret (f.eks. kræft eller HIV/AIDS), har større risiko for at udvikle komplikationer som følge af influenza. Hvis de får en influenzavaccine til erhverv, kan det hjælpe dem med at beskytte dem mod at blive syge.

Personer, der får influenza hvert år eller flere gange om året: Nogle mennesker er mere modtagelige for influenza end andre. Hvis du ofte får influenza, er det vigtigt at blive vaccineret for at beskytte dig mod alvorlig sygdom.

Få grupperabat på influenzavaccine til erhverv

Har du over 100 medarbejdere, så kan du få en influenzavaccine til erhverv helt ned til 169 kr. pr. vaccine. Dette er inklusiv alle udgifter som f.eks. kørselstillæg eller andre gebyrer. Der er også rabatter at hente, hvis du er en mindre virksomhed.

Influenzavaccination kan ikke garantere 100 % beskyttelse mod influenza, men den kan bidrage til at reducere sygdommens alvorlighed og forkorte sygdomsforløbet. Derfor mener NurseCare, at influenzavaccination altid bør være et frit valg. De mener dog også, at jo flere mennesker, der bliver vaccineret, jo større er chancen for at begrænse spredningen af influenza og reducere det samlede antal mennesker, der bliver smittet.

Vi opfordrer alle ansatte i sundhedssektoren til at lade sig vaccinere mod influenza hvert år, da dette kun kan tjene som et godt eksempel på dine medmennesker og patienter.

You may also like