Vores firbenede bedste venner fortjener den absolut bedste behandling, som vi kan give dem. De skal have de bedaste forudsætninger for at opretholde et sundt sind og aktivt liv. Hvis du er den stolte ejer af et kæledyr, der tilhører de større racegrupper, så kender du formentlig til de udfordringer, som følger med. Hos Canem er skabt et univers, hvor du kan få hjælp til håndteringen af din større racetype. Der er fokus på forskellige slags kæledyr af den større art.

Det er vigtigt at huske på, at det ikke nødvendigvis er størrelsen på dyret, der gør, at kæledyret vil gå i godt flæng med dig. Det er mere afgørende, at du overveje, hvordan det større kæledyr kan passe ind i dine hverdagsplaner. De mere robuste, stærke og store kæledyrsracer kræver som udgangspunkt mere plads, som de kan boltre sig på.

De store kæledyrsracer fortjener god behandling

Hvis du har en forkærlighed for de store racer, så ved du også, at det er de mest blide, rare og venlige væsener, hvorfor de fortjener et hjem, hvor de føler, at der er plads til dem. Du behøver ikke en større landejendom, hvor du kan åbne ud til gårdspladsen, da selv en stor rummelig lejlighed kan være nok til, at de føler sig godt tilpas.

Når du anskaffer dig kæledyr, så følger der på almindeligvis en stor bunke udstyr med. Og det er især her, at de store racer oftest skal gå på kompromis med udvalget. Det kan være alt lige fra aktivitetslegetøj, hundekurve, foder, seler eller hundebure. Listen er i virkeligheden uendelig.

Med de større racer kan det være en udfordring at finde udbydere, der fokuserer på udstyr, der passer til de store racetyper. Derfor kan det være en forløsning at finde frem til kæledyrsejere, der har det på samme måde – og ikke mindst ved, hvor du så skal henvende dig, når du ønsker at forkæle kæledyret med nyt og smart udstyr. Canem har styr på, hvilke dyreartikler du skal vælge for at kæledyret for den bedste behandling med i bagagen.

 

 

 

 

 

You may also like